Електронасоси відцентрові моноблочні для харчових продуктів (молоко; безалкогольні напої; лікеро-горілчані вироби; фруктові, овочеві соки тощо) .п.)
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Максимальний напір | 30.0 (м) |
| Пропускна здатність | 30.0 (куб. м/год) |
| Напруга мережі | 380~400 В |
| 5.0 (град.) | |
| Максимальна температура робочої рідини | 120.0 (град.) |
| Вага | 92.0 (кг) |
| Габаритні та приєднувальні розміри | |
| Ширина | 300.0 (мм) |
| Довжина | 710.0 (мм) |
| Висота | 400.0 (мм) |
| Додаткові характеристики | |
| Діаметр вхідного патрубка, мм | 68 |
| Діаметр напірного патрубка, мм | 50 |
| Діаметр робочого колеса, мм | 170 |
| Серія | АІР 100 L2 |
| Виконання фланець/лапа | 1М 2081 |
| Діаметр центрального буртика фланця, мм | 180 |
| Діаметр валу, мм | 28 |
| Виліт валу, мм | 60 |
| Температура рідини, що перекачується, С0 | 5о...120оС |
| Матеріал деталей, що стикаються з продуктом, що перекачується | Сталь корозійно-стійка харчова 12Х18Н9Т |
| Матеріал деталей ущільнення | Сталь 40Х13, фторопластова композиція Ф4К20, фторопласт Ф4С |
