Електронасоси відцентрові моноблочні для харчових продуктів (молоко; безалкогольні напої; лікеро-горілчані вироби; фруктові, овочеві соки тощо) .п.)
Характеристики
Основні | |
---|---|
Максимальний напір | 30.0 (м) |
Пропускна здатність | 30.0 (куб. м/год) |
Напруга мережі | 380~400 В |
5.0 (град.) | |
Максимальна температура робочої рідини | 120.0 (град.) |
Вага | 92.0 (кг) |
Габаритні та приєднувальні розміри | |
Ширина | 300.0 (мм) |
Довжина | 710.0 (мм) |
Висота | 400.0 (мм) |
Додаткові характеристики | |
Діаметр вхідного патрубка, мм | 68 |
Діаметр напірного патрубка, мм | 50 |
Діаметр робочого колеса, мм | 170 |
Серія | АІР 100 L2 |
Виконання фланець/лапа | 1М 2081 |
Діаметр центрального буртика фланця, мм | 180 |
Діаметр валу, мм | 28 |
Виліт валу, мм | 60 |
Температура рідини, що перекачується, С0 | 5о...120оС |
Матеріал деталей, що стикаються з продуктом, що перекачується | Сталь корозійно-стійка харчова 12Х18Н9Т |
Матеріал деталей ущільнення | Сталь 40Х13, фторопластова композиція Ф4К20, фторопласт Ф4С |